UUTTA: Erittäin edullinen ja monipuolinen RIP- ja työnkulku -sovellus StudioRIP, nyt meiltä.
StudioRIP_Logo-2014_wh.png
Takaisin

Equios

Pyydä lisätietoja asiantuntijalta

Johannes Kauppi

Tekninen tuki
Värinhallintajärjestelmät
+358 400 922 620

Screenin Equios työnkulku on maailman suurimman Prepress-laitevalmistajan uusin työnkulku. Se jatkaa lisenssivapaudessaan edeltäjänsä Trueflown jalanjäljillä. Kun hankit Equios työnkulun ei skaalautuminen ole ongelma. Equioksen jokaisessa työasemaclientissä on asemointiohjelma, jonka käyttömäärää tai asemointikokoa ei ole milläänlailla rajoitettu. Myös itse clientin voit asentaa niin moneen koneeseen kuin tuotannossasi tarvitset. Clientit löytyvät niin Mac kuin PC-koneisiinkin.

Equios suunniteltiin alusta alkaen 64-bittiseksi, jotta kaikki serverin resurssit olisivat paremmin käytettävissä. Toinen määräävä tekijä Equioksen suunnittelussa oli, että se piti soveltua niin perinteiseen kuin digitaalipainamiseen sekä myös suurkuvatuotantoon. Nämä piirteet ovatkin selvästi nähtävissä Equioksessa, sillä esimerkiksi tulostuksen ja asemoinnin vaihtaminen CTP levytulostuksesta vaikka SRA3 kokoiseen digitaalipainon formaattiin onnistuu kädenkäänteessä. Koska asemointien kokoa ei ole rajoitettu, voidaan Equioksella tulostaa helposti myös suurkuvatuotannon tiedostoja.

Equioksessa on alusta alkaen ollut sisäänrakennettu Pitstop serveri, joka käyttää hyväkseen Pitstop profiileita preflight-tarkistuksissa ja pystyy myös tekemään automaattisia tiedostojen korjauksia Pitstop actioneiden mukaisesti. Tämä nopeuttaa työnkulkua, kun tiedostoja ei tarvitse erikseen tarkistaa ennen työnkulkuun laittamista, samalla myös joitain virheitä voidaan automaattisesti poistaa ennen työn aloitusta.

Yhteistä Equiokselle ja Trueflowlle on myös Screenin edistyksellinen Spekta hybridirasteri. Se näyttää aivan stokastiselta rasterilta ja siinä on kaikki stokastisen rasterin edut, kuten vähäisempi värinkäyttö ja moire vapaat kuvat, mutta johtuen sen pisteenkasvutavasta, ei Spekta kärsi perinteisen sotkastisen rasterin valtavasta pisteenkasvusta.

Ota yhteyttä Graphic Metaliin ja selvitä miksi Equios olisi oikea ratkaisu juuri sinun työnkuluksesi.

Haluan lisätietoja tuotteesta

 
 
 

Takaisin