Bitpress on graafisen alan laitteiden myyntiin ja huoltotoimintaan erikoistunut yritys

Tiedotteita

Bitpress edustamaan RISO:n tulostimia

Olemme tehneet Rison kanssa sopimuksen Rison ComColor -sarjan digitaalisten arkkitulostimien ja tarvikkeiden myynnistä sekä huoltotoiminnasta Suomessa. Tuoteperheen mustesuihkutekniikkaan perustuvat tulostimia markkinoidaan nopeana ja edullisena vaihtoehtona.

Rison ComColor 9150 on valmistajan mukaan markkinoiden nopein nelivärinen A4-arkkikone. Sen tulostusnopeus on 150 A4-sivua minuutissa. Laitteessa käytetään öljypohjaista pigmenttimustetta ja päällystämätöntä paperia. Tuoteperheen laitteisiin saa myös kattavan valikoiman oheislaitteita.

ComColor -tulostimet sopivat erityisesti järeään toimistokäyttöön, mutta myös tuotantotulostamiseen. Laite soveltuu erinomaisesti myös kirjekuorien painamiseen. Laitteita on jo jonkin verran käytössä Suomessa.

Kaikki tiedotteet


  • 10.6.2014 Bitpress edustamaan RISO:n tulostimia

    Olemme tehneet Rison kanssa sopimuksen Rison ComColor -sarjan digitaalisten arkkitulostimien ja tarvikkeiden myynnistä sekä huoltotoiminnasta Suomessa. Tuoteperheen mustesuihkutekniikkaan perustuvat t...

    Lue lisää
  • 11.3.2014 Nyt löydät meidät Facebookista

    Käy tykkäämässä meistä Facebookissa, päivitämme sinne ajankohtaisia uutisia meiltä ja maailmalta. Uudet edustukset, kiinnostavat uutuudet, kaikki uutiset löytyy nyt "naamakirjasta".

    Lue lisää